Novi trejler za "50 nijansi sive" (VIDEO)

Predstavljen je novi trejler za film “50 nijansi: Siva” (Fifty Shades of Grey) snimljen po istoimenoj knjizi autorke E.L. Džejms. Novi snimak prikazuje uvod u čuvenu scenu u liftu, koja nije prikazana u prvom trejleru predstavljenom ovog leta.




Kada je objavljen pre tri godine, "50 nijasni sive" ubrzo je postao bestseler. Erotski roman, prvi deo trilogije britanske spisateljice E. L. Džejms, bio je prosto razgrabljen gde god da se prodavao, a priča o visokom, plavookom i misterioznom gospodinu Greju i mladoj i neisusnoj Anastaziji budila maštu i čežnju većine pripadnica lepšeg pola. Usledili su drugi i treći deo knjige, a prošle godine je počelo i snimanje filma.

Uloga studentkinje Anastasije dodeljena je Dakoti Džonson, ćerki Dona Džonsona, dok naočitog milijardera s vrlo primamljivom mračnom stranom, Kristijana Greja, igra Džejmi Dornan.

Strast, požuda, ljubav, perverzija... nema čega nema u filmu za koji se predviđa da će biti veliki hit. Već i sam trejler izgleda i zvuči i više nego obećavajuće.

Share on Google Plus

Knjige i knjige Info

Knjige, pre i posle svega...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар