Laguna na Sajmu knjiga 2017.

O predstavljanju Lagune i knjižara Delfi na konferenciji za medije govorili su Mina Kebin, urednica u Laguni, Vesna Mihailović, direktorka knjižara Delfi, Goran Gocić, pisac, i Rajka Šinik Vulić, v. d. direktor Sektora za PR i marketing komunikacije Banca Intesa.





Mina Kebin je najavila hitove koje mogu da očekuju čitaoci na štandovima Lagune u halama 1 i 4, pre svih novu knjigu gošće Sajma Herte Miler „Životinja srca“, ali i prevode sa nemačkog jezika, knjigu nemačkog pisca sirijskog porekla Rafika Šamija „Sofija ili Početak svih priča“ i informativnu i zanimljivu knjigu „Tajni život drveća“ nemačkog šumarskog inženjera Petera Volebena, koja nam otkriva šta drveće oseća i kako komunicira.

Ildefonso Falkones, izuzetno cenjen španski pisac koga je čitalačka publika zavolela pre svega čitajući roman „Katedrala na moru“, ekskluzivni je gost Lagune na predstojećem Sajmu. Falkones će predstaviti svoju knjigu „Naslednici zemlje“ koja se prvi put pojavljuje na srpskom jeziku. Falkones će razgovarati sa studentima španskog jezika u četvrtak, 26. oktobra od 12 sati na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Istog dana od 19 sati družiće se sa čitaocima u knjižari Delfi u SKC-u, dok će Sajam knjiga posetiti u petak, 27. oktobra i potpisivati svoje knjige.

Laguna okuplja elitu srpske književnosti. Na Sajmu će nove knjige predstaviti Goran Gocić, Igor Marojević, Dejan Stojiljković, Vladimir Kecmanović, Svetislav Basara i drugi.

„Poslednja stanica Britanija“ je Gocićev novi roman posle 4 godine koji stavlja obične ljude u centar interesovanja jer je u njihovim ispovestima lako prepoznati univerzalnost naših težnji. „Ovaj roman sam pisao duplo duže nego prethodne knjige i nadam se da je toliko i bolji od prvog“, rekao je Gocić i dodao da je krenuo s tim ispovednim žanrom svog alterega u romanu, Gorana, „ali izgledalo mi je da je ta samo ispovest mog junaka malo patetična i onda sam se odlučio za pripovedački obrt koji je pomalo ciničan u odnosu na njega.“

Popusti su naravno još jedan razlog zašto se pod kupolama Beogradskog sajma okupi preko 200.000 posetilaca. Pored uobičajenih sajamskih popusta od 15% ili članskih popusta koji idu do 20% na štandovima Lagune u halama 1 i 4 na koje ste već navikli, i ove godine smo spremili veće popuste za kupovinu više knjiga, pa tako za kupovinu 3–5 knjiga – važiće i dodatni popust od 10%, 6–8 knjiga – dodatni popust od 15%, i za kupovine preko 9 knjiga – dodatni popust je 20%, a imaćemo i popularne akcije „3 knjige za 299 dinara“, „3 knjige za 499 dinara“ i „3 knjige za 999 dinara“.

Godinama unazad odličan spoj uspešnih firmi ogleda se u saradnji Banca Intesa i Lagune u cilju promovisanja čitanja. „Naša banka je finansijska institucija koje je na tržištu prepoznata po tome što svoju društvenu odgovornost realizuje kroz podršku projektima iz oblasti umetnosti, u svim njenim formama, pa tako i književnosti. Sa druge strane, Banca Intesa je lider u domenu platnih kartica, imamo preko milion i po izdatih kartica MasterCard, American Express ili Visa koje donose brojne pogodnosti svojim korisnicima“, rekla je Rajka Šinik Vulić. Sva Lagunina izdanja korisnici kartica Banca Intesa moći će da kupe sa popustom do 25% tokom trajanja Sajma knjiga ali i do kraja ove godine, dok će popust za sjajan gift program biti 5%.

Vesna Mihailović je istakla da posetioci na štandu knjižara Delfi u Hali 4 mogu pronaći Sajam knjiga u malom. „Kao i svake godine izložićemo knjige svih većih domaćih izdavača kao i najpriznatijih stranih, iz Engleske i Amerike. Posetioci će moći da vide šta je novo na našem književnom nebu ali i u svetu. Knjige će biti na popustu čak do 75%, a biće snižen i gift program.“

Na štandu Delfi knjižara tokom Sajma važiće i popust od 15% prilikom kupovine do 4 knjige, popust od 20% prilikom kupovine 5–8 knjiga i popust od 25% prilikom kupovine 9 i više knjiga. Ukoliko posetite Delfi štand sa flajerom sa Laguninog štanda, na ove popuste imaćete i dodatnih 5% popusta. Ovi popusti važiće za sve knjige, osim za one koje su na akcijama kao i za Lagunine naslove na koje ne ide popust. Poseban popust od 50% pa čak do 75% važiće za knjige u izdanju Paideje, Stubova kulture i Profila. Disney knjige izdavača Sun Promo biće snižene za 50%. Za odabranih 100 Laguninih naslova važiće popust od čak 50% dok će pojedine knjige na engleskom biti snižene za 50% i 75%, a spremili smo i akciju „5 za 999“.

Sjajan gift program će takođe biti snižen za 15% dok će pojedini artikli biti na popustu do čak 40%.

Na sajtu najveće online knjižare kod nas www.delfi.rs tokom trajanja Sajma knjiga količinski popust će biti povećan na 15%, a ovaj popust možete ostvariti i u svim knjižarama Delfi širom Srbije od 22. do 29. oktobra.

U periodu od 22. oktobra do 5. novembra na sajtu www.laguna.rs očekuje vas velika pogodnost. Prilikom onlajn kupovine besplatna je dostava za sve porudžbine iz Srbije! Na sajtu najveće onlajn knjižare kod nas www.delfi.rs tokom trajanja Sajma knjiga količinski popust će biti povećan na 15%, a ovaj popust možete ostvariti od 22. do 29. oktobra u svim knjižarama Delfi širom Srbije i Laguninom klubu čitalaca u Resavskoj 33 u Beogradu.

– Lagunini hitovi za Sajam knjiga –
 

Share on Google Plus

Knjige i knjige Info

Knjige, pre i posle svega...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 коментара:

  1. Pozdrav prijatelji, ovo je moje svjedočanstvo. u braku sam 5 godina i živimo zajedno 9 godina. Bili smo razvedeni 4 mjeseca. Želi otići i ne želi spasiti naš brak. Bili smo sjajan par (bar sam ja vjerovao u to) i rijetko smo se svađali. Nekoliko mjeseci prije nego što je otišao od kuće, bio je tako neaktivan i puno je spavao. Shvatila sam da ima emotivnu vezu s nekim i potvrdila sam da ga privlači. Tada je rekao da više nije zaljubljen u mene i da ne može živjeti sa mnom. Molila sam se, plakala i tako mjesecima. Stvarno mi treba pomoć i želim svog muža natrag. Surfala sam po internetu kad sam vidjela svjedočanstvo jedne žene da je dr. Alaba bio prekrasan mađioničar koji je pomogao u liječenju mioma i da je mogla natjerati vlastito dijete da se pribere kod kuće. ona je napisala njegov kontakt i ja sam ga kopirala, prvo sam sumnjala u ovaj kontakt, ali stvarno mi treba trajno rješenje za moj problem, pa mu pošaljem poruku u kojoj objašnjava svoju situaciju, rekao mi je da se pobrinem da se muž vrati ako imam da se tako ponašam kako mi je ukazao, učinila sam sve što mi je rekao, a četvrtog dana dobila sam ispriku od njega da ne zna što mu je, te večeri se vratio kući i molio se za sve njegove grijehe i budući da su naša ljubav i brak postali jači, želim se zahvaliti velikom magičaru čarolija dr. Alabi na njegovom dobrom radu i ponovnoj sreći u životu. Ako imate iste obiteljske probleme ili druge probleme, kontaktirajte dr. Alabu danas na: dralaba3000@gmail.com ili ga kontaktirajte na WhatsApp i Viber na ovaj broj:+1 (425) 477- 2744 Mogu izvesti bilo koju čaroliju za koju mislite da ja sam živo svjedočanstvo .................

    ОдговориИзбриши
  2. Ова сведоштво го споделувам со партнерите кои се мачат во нивните односи бидејќи постои трајно решение. Мојот сопруг ме остави мене и нашите 2 деца за друга жена на 3 години. Се обидов да бидам силна само за моите деца, но не можев да ја контролирам болката што го мачеше моето срце. Бев повреден и збунет. Ми требаше помош, па направив истражување на интернет и наидов на веб-локација каде видов дека д-р Елен, која работи на магија, може да ти помогне да ги вратиш љубовниците. Ја контактирав и таа ми кажа посебна молитва и магии. На мое изненадување, по 2 дена мојот сопруг се врати дома. Така се собравме и имаше толку многу љубов, радост и мир во семејството. Можете исто така да стапите во контакт со д-р Елен, моќен асистент за решенија
    1) придобијте го вашето поранешно момче
    2) Соберете ги мажот и жената
    3) престанете да ги повторувате кошмарите
    4) Хербален лек за ХИВ и рак
    5) Моќен магичен прстен
    6) среќен шарм
    7) Кршење на опсесии
    8) Проблеми со породувањето и бременоста Контактирајте го преку EMAIL: ellenspellcaster@gmail.com Можете исто така да Whatsapp +2349074881619

    ОдговориИзбриши