Sergej Trifunović vam čita "Kandže"

U izdanju Lagune, sada su se romani Marka Vidojkovića "Kandže" i "Kandže 2: Diler i smrt" našli u jednoj knjizi, uz koju vas očekuje i CD audio-izdanje u izvođenju Sergeja Trifunovića, kao i autorov pogovor koji objašnjava sve!

Screenshot

O samim "Kandžama" teško da imamo šta novo reći, sem da preporučimo da pročitate sam, upravo pomenuti, autorov pogovor na kraju izdanja.

Ova kultna knjiga na jedinstven način govori o studentskom protestu devedesetih godina XX veka, razobličujući ga do kraja, ali i promovišući princip revolucionarne pravde i korupcije na svim nivoima politike. Uz dodatak čarobnog praha načinjenog od Vidojkovićevih izleta sa obe strane „realnog“, velika „građanska škola“, oličena u tri meseca protestnih šetnji, pretvara se u ono što bavljenje politikom na Balkanu, počev od uličnih protesta pa do skupštinskih klupa, zaista i jeste: horor.

Šesnaest godina kasnije, junak romana Kandže je sitni diler narkotika. Srbija je propada u vrtlogu korupcije, građani žive u višegodišnjoj agoniji, a na tržištu se pojavljuje nova droga, nazvana AV-AV, koja sve koji je zgutaju pretvara u ono što bi trebalo da jesu, odnosno ono što zapravo jesu. Uz tu malu pomoć sa nevidljivog mesta građani Srbije redom postaju narkomani, konačno spremni za novu, ovog puta pravu revoluciju i obračun sa zlom koje upravlja njihovim životima.

Audio-Kandže:  Sergej Trifunović na spektakularan način iščitava Kandže. Slušaoca čeka više od pet sati uživanja u kombinaciji talenata jednog od najboljih srpskih pisaca i jednog od najboljih srpskih glumaca.

Share on Google Plus

Knjige i knjige Info

Knjige, pre i posle svega...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар