Jelena Bačić Alimpić potpisivala knjige

U Delfi knjižari „Borislav Pekić“ Jelena Bačić Alimpić je potpisivala knjige puna dva i po sata, a po podacima iz knjižare potpisala je više od 500 primeraka. Čitaoci su strpljivo čekali u redu kako bi dobili potpis i posvetu...  


„Prezadovoljna sam druženjem sa čitaocima i potpisivanjem koje je trajalo puna dva i po sata. Mogu samo da kažem ove jednostavne i velike reči: Hvala Beograđanima!“, izjavila je Jelena.

Jelena Bačić Alimpić je privukla pažnju čitalaca prvom knjigom „Ringišpil“, potom je objavila „Pismo gospođe Vilme“ i „Poslednje proleće u Parizu“.



Posle ova tri bestseler romana, krajem prošle godine Jelena je odlučila da publici ponudi svoju prvu trilogiju koja nosi naziv „Kazna za greh“. Prvi i drugi roman iz trilogije za kratko vreme oborili su mnoge rekorde prodaje i čitanosti u Srbiji.

„Molitva za oproštaj“ Jelene Bačić Alimpić veliko je finale trilogije „Kazna za greh“. Ovo je roman o prelomnim godinama, prećutkivanim istinama, lažima i grehovima. I ljubavi kao poslednjem utočištu.
Share on Google Plus

Knjige i knjige Info

Knjige, pre i posle svega...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар