Međunarodni konkurs za manga radove

JAPANSKA AMBASADA U REPUBLICI SRBIJI OBAVEŠTAVA SVE ZAINTERESOVANE DA JE OTVOREN „DESETI MEĐUNARODNI KONKURS ZA MANGA RADOVE“ KOJI ĆE TRAJATI DO 17. JUNA 2016. GODINE. 

Svi zainteresovani iz Republike Srbije i Crne Gore svoje aplikacije mogu poslati na sledeće adrese: 
 
- Odeljenje za kulturu i medije Japanske ambasade u Republici Srbiji sa naznakom „Aplikacija za Deseti međunarodni konkurs za manga radove“ (Ul. Trešnjinog cveta 13, 11070 Novi Beograd)

ili direktno na adresu Desetog međunarodnog konkursa za Manga radove
-  P.O.Box
MBE108 The Tenth International MANGA Award Executive Committee
B1F Yuraku-cho bldg.
1-10-1 Yuraku-cho, Chiyoda-ku, Tokyo, JAPAN
Postcode: 100-0006

Napomena: Ako aplikaciju dostavljate Ambasadi Japana, obavezno je morate dostaviti najkasnije do 07. juna 2016. godine, a ako je šaljete sami direktno na adresu Desetog međunarodnog konkursa, onda aplikacija mora do 17. juna 2016. godine biti u Japanu. 

Ovaj međunarodni konkurs osnovan je u maju 2007. godine na inicijativu tadašnjeg ministra spoljnih poslova, g. Taroa Asa, sa ciljem da se nagrade najbolji manga autori i da se na taj način doprinese popularizaciji manga kulture širom sveta.

Dobitnici nagrada će biti pozvani u Japan od strane Japanske fondacije da prisustvuju ceremoniji dodele nagrada. Tokom desetodnevnog boravka u Japanu moći će da razmene iskustva i mišljenja sa nekim od najboljih manga autora, ali i da posete neke od najeminentnijih izdavačkih kuća i nejbitnijih lokaliteta u Japanu.
Share on Google Plus

Knjige i knjige Info

Knjige, pre i posle svega...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар