”Zbornik mrtvih” - novi roman Zorana Živkovića

Očekuje se da se dvadeset prva knjiga Zorana Živkovića pojavi pred čitaocima tokom septembra, a izdavač je Zavod za udžebnike. Roman je završnica trilogije o inspektoru Dejanu Lukiću, započete „Poslednjom knjigom“, a nastavljena „Velikim rukopisom“ (Nađi me).




Kako piše sajt Art-Anima, inspektor Lukić se ponovo suočava sa slučajem čiji ključni deo predstavljaju knjige. Ovog puta on u slučaj biva uvučen pojavom većeg broja pošiljki upućenih njemu lično i ostavljenih na različitim lokacijama.

Sadržaj ovih paketa čine knjige iz kompleta pod nazivom „Zbornik mrtvih“. Jedan bizarni nestanak i niz neobičnih susreta na putu su razrešenja, koje će biti više nego neočekivano.

Prve dva naslova iz serijala su doživela veliki uspeh u inostranstvu. Samo u Italiji je prodato više od 40.000 primeraka, a knjige su objavljene i privukle značajnu pažnju čitalaca u Engleskoj, Nemačkoj, Južnoj Koreji, Italiji, Portugaliji, Holandiji, Brazilu, Sloveniji, Hrvatskoj.

 Roman "Zbornik mrtvih" je završnica trilogije o inspektoru Dejanu Lukiću, započete „Poslednjom knjigom“, a nastavljena „Velikim rukopisom“ (Nađi me).

Prvo poglavlje romana “Zbornik mrtvih” možete pročitati na sajtu Art-Anima.
Share on Google Plus

Knjige i knjige Info

Knjige, pre i posle svega...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар