Lagunini hitovi u Noći knjige

Knjižare Delfi i Lagunini klubovi čitalaca otvoriće svoja vrata 16. juna, kada će od 17 sati pa do ponoći biti održana 16. regionalna Noć knjige pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija. Laguna je pripremila nove hitove, a samo u Noći knjige možete kupiti naslove svih žanrova na specijalnim popustima.



Ekskluzivno u Noći knjige u prodaji će se naći i novi roman Tonija Parsonsa iz serijala o detektivu Maksu Vulfu „Poslednja žrtva“. U ovom romanu saznaćemo da postoje sudbine strašnije od smrti. Tražićemo krivce i trinaestu devojku, a Beograd će biti jedini trag. Spremite se za pravu avanturu jer detektiv Maks Vulf se vratio!

„Onlajn devojka solira“ Zoi Sag je treći roman iz serijala „Onlajn Devojka“ jedne od najpopularnijih svetskih video-blogerki. To je priča o o dogodovštinama Peni Porter, koja posle raskida s Noom odlučuje da poradi na sebi, nađe nove zanimacije, okruži se prijateljima i upoznaje nove ljude. Dok to čini, shvata da nikad neće biti srećna u vezi s mladićem ako najpre ne nauči da bude srećna u svojoj koži i pobrine se da ostvari svoje snove…


Autorka bestseler serijala o Kupoholičarki Sofi Kinsela obradovala je čitaoce još jednom knjigom idealnom za letnje dane pod nazivom „Moj ne tako savršeni život“. Roman ne pripada serijalu, delom je ljubavna priča ali je pre svega duhovita kritika lažnih sudova koje donosimo u svetu opsednutom društvenim medijima.

„Tom Gejts – Izvanredni izgovori (i druge dobre stvari)“ Liz Pišon nastavak je višestruko nagrađivanog serijala za školarce u kojem pratimo avanture Toma Gejtsa. To je beskrajno zabavna knjiga za decu, druga u serijalu o nestašnom Tomu Gejtsu, koji je dobio priliku da i dalje nervira sestru, osnuje bend, dokaže da je Markus nevaljao i često nas nasmeje…

Velika ekskluziva u Noći knjige je i roman „Simpatizer“ koji je ovenčan Pulicerovom nagradom za 2016. godinu. U ovom izvanrednom romanu o izdaji, špijunaži i nasleđu Vijetnamskog rata, Vijet Tan Nujen istražuje život između dva sveta dok prepliće priče o ekstremnoj politici i dirljivoj ljubavi i prijateljstvu.

U Noći knjige moći ćete po specijalnoj ceni da postanete vlasnik i jednog od najznačajnijih dela srpske književnosti posle Drugog svetskog rata. Reč je o romanu „Deobe“ Dobrice Ćosića, koji je izazvao veliku pažnju i čitalaca i kritike zbog svog tematskog i formalnog iskoraka u odnosu na tadašnje književne tokove. Naizgled istorijska epopeja o ravnogorskom pokretu u Srbiji, roman je zapravo metafora o podelama u istoriji i tradiciji srpskog naroda. Ovim romanom Ćosić je 1961. postao dobitnik druge Ninove nagrade.
Share on Google Plus

Knjige i knjige Info

Knjige, pre i posle svega...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар