Promocije knjige „Ne odustaj od ljubavi“ Žane Korolije: Da li nam treba vodič za ljubav?

„’Voli me kako volim da me voliš“ jedna je od mojih omiljenih priča. Obično mi druge ljude volimo onako kako mi želimo da budemo voljeni, i to je najlakši način da prepoznamo kako naš partner ili neka draga osoba iz okruženja voli da prima ljubav“, kaže Žana Korolija.

Foto: Laguna

U prepunom Delfi Caféu u SKC-u održana je promocija knjige „Ne odustaj od ljubavi“ Žane Korolije. O knjizi „Ne odustaj od ljubavi“, pored autorke, govorile su Bojana Glušac, psihodramska psihoterapeutkinja, i novinarka Suzana Zlatanović, poznatija kao Luna Lu, koje su komentarisale odlomke koje je čitala Vanja Gavrovski, voditeljka programa.

Žana Korolija je autorka jednog od najčitanijih blogova posvećenih odnosima među polovima. U knjizi „Ne odustaj od ljubavi“ okupila je svoje najintrigantnije tekstove i napisala knjigu jedinstvene britkosti, emotivnosti i iskrenosti. Nije prećutala nijednu temu iz života moderne žene i modernog muškarca, bilo da su u pitanju parovi, ljubavni trouglovi, supružnici, ljubavnici, bivši i bivše, nepreboljeni, iznevereni, rastavljeni, posvađani, usamljeni...

Ponekad je potrebno da se odmaknemo da bismo jasnije videli prizor ili situaciju u kojoj smo se našli, pa čak i sebe. Zato nam podrška ljudi sa strane može biti dragocena i dati osećaj da nismo sami i da možemo da učimo jedni od drugih.

Na pitanje da li nam je potreban vodič za ljubav, Žana kaže: „Mi se svi rađamo sa ljubavlju a živimo sa strahom i, na žalost, iz straha pravimo sve svoje izbore. Iz straha da ne budemo povređeni, da se zaštitimo, da budemo sigurni u ono što radimo, radimo sve suprotno svojim pravim, istinskim potrebama i otuda ulazimo u probleme, u nesrećne izbore, a otuda i naše najveće nezadovoljstvo.“

„Ne odustaj od ljubavi“ je duhovita i poučna knjiga i predstavlja nepretenciozan vodič kroz ljubavne odnose koji će pomoći svakom čitaocu, ženi i muškarcu, da u toj potrazi načini pravi i odlučni korak.
Share on Google Plus

Knjige i knjige Info

Knjige, pre i posle svega...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар