Sedam najvećih muških tajni: Svaka žena treba da ih zna?

Robert Mani, autor knjige "The guys' guy's guide to love", ženama je otkrio male muške tajne koje će im pomoći da shvate kako funkcioniše um muškarca. Jer, veze često znaju da budu pune nespretnih situacija, uglavnom zbog toga što muškarci i žene ne znaju da pročitaju signale koje međusobno šalju... 

 Markgraf-Ave / Pixabay

1. Nesigurni su
Većina frajera priznaje da se u njima krije zrnce nesigurnosti kada prilaze ženi koja im se sviđa, čak i kada deluju da su potpuno sigurni u sebe.

2. Povremeno žele da zamene ulogu lovca i plena
Muškarci vole da se igraju lovca, ali takođe žele da budu "plen" zbog toga što često ne znaju pravilno da pročitaju naše signale. Zato će vam biti zahvalni ako im jasno date do znanja da vam se sviđaju.

3. Ne pamte detalje
Dok mi u svojoj memoriji držimo sve sitnice koje smo saznale o njima, oni svoju "filtriraju" i ne pamte mnoge stvari koje podelimo s njima. Međutim, to uvek nadoknađuju. Kada im ispričate neki svoj problem, oni će odmah pokušati da vam pomognu da ga rešite (i onda zaboraviti na njega).

4. Vole kada cenite njihov smisao za humor
Naravno, vole i kada im to pokažete, zato se bez problema glasno nasmejte njihovim šalama (ako su vam zaista smešne).

5. Put do njihovog srca zaista ide preko želuca
Obožavaju da jedu, ne skrivaju to i zato ovu informaciju dobro iskoristite. Ako ne volite da kuvate, izađite s njim na mesta gde ima hrane, sigurno će to da cene.

6. Žele devojku koju mogu da odvedu kod mame
Čak i ako to ne uradi odmah ili želi da čeka s upoznavanjem, muškarac uz sebe uvek želi devojku koju može da predstavi porodici i prijateljima.

7. Dobar muškarac ne želi da se menjate zbog njega
Budite najbolja verzija sebe, osećajte se prijatno i on će biti srećan uz vas. Ne dopuštajte nesigurnim muškarcima da vas menjaju zbog svojih kompleksa. Ako vas ne voli onakvu kakva jeste, onda zaslužujete boljeg frajera.
Share on Google Plus

Knjige i knjige Info

Knjige, pre i posle svega...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар