"Ne odustaj od ljubavi": Vodič kroz ljubavne odnose

Žana Korolija, autorka jednog od najčitanijih blogova posvećenih odnosima medu polovima, okupila je svoje najintrigantnije tekstove u knjigu jedinstvene britkosti, emotivnosti i iskrenosti „Ne odustaj od ljubavi“, u izdanju Lagune.


Korolija, pritom, nije prećutala nijednu temu iz života moderne žene i modernog muškarca, bilo da su u pitanju parovi, ljubavni trouglovi, supružnici, ljubavnici, bivši i bivše, nepreboljeni, iznevereni, rastavljeni, posvađani, usamljeni... Svi oni, uskomešanim emocijama povezani ili sukobljeni, tragaju za ljubavlju i samopoštovanjem.

Šta žene žele, zašto muškarci ne vole lepe, pametne i uspešne žene, kako da ga zavedeš, kako se otarasiti suparnice, da li je Facebook postao Fuckbook i mnoge druge teme obrađuje ova pronicljiva, duhovita i poučna knjiga kolumnistkinje Žane Korolije i predstavlja nepretenciozan vodič kroz ljubavne odnose koji će pomoći svakom čitaocu, ženi i muškarcu, da u toj potrazi načini pravi i odlučni korak.

A što se autorke, Žane Korolije, tiče... 

Na pola je puta. Poslednjeg dana proleća napunila 47 godina, iako nema ni bore ni sede vlasi da to dokaže.

Španski jezik i književnost studirala kada je to bila čista egzotika, a ne preka potreba da bi se sa razumevanjem pratio TV program. Nošena vizionarskim osećajem i inovativnim duhom, uvek se bavila najtraženijim zanimanjima među ženama, o kojima devojčice sanjaju i pišu sastave (Stjuardesa-PR Manager-Kolumnistkinja). Prvo iz ljubavi prema putovanjima, drugo na osnovu talenta za komunikaciju, a treće kao neminovan sled okolnosti. Njen život piše priče. Na njoj je samo da sedne s mirom i da ih prenese na papir.

Poslednjih 19 godina bavi se integrisanim marketinškim komunikacijama, sa ekspertizom u domenu odnosa sa javnošću. Poseduje veliko profesionalno iskustvo, stečeno kroz rad u domaćim i internacionalnim marketinškim i specijalizovanim agencijama za komunikacije. Kroz svoju agenciju za odnose sa javnošću CORE Relations tokom poslednjih pet godina bavi se kreiranjem srećnih okolnosti, što predstavlja 75% uspeha, svesna da bez preostalih 25%, uloženih u strateško kreiranje, usmeravanje i plasiranje poslovnih komunikacija svojih klijenata nema uspešnog poslovanja.

Stavljajući svoje profesionalno znanje i iskustvo u oblasti marketinških komunikacija na raspolaganje roditeljima i deci oboleloj od raka, značajno je doprinela podizanju nivoa društvene svesti o problematici raka kod dece u Srbiji. Tokom trogodišnjeg aktivnog volonterskog angažovanja u Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (NURDOR), kao članica Upravnog odbora bila je direktno odgovorna za kreiranje strategije razvoja i komunikacije, planiranje i organizaciju aktivnosti udruženja, kao i lobiranje interesnih sfera.

Tokom poslednje četiri godine, svoja razmišljanja, ideje i frustracije pretakala je u kolumnu na portalu najčitanijeg ženskog magazina, Lepota&Zdravlje, a odnedavno sve to istresa kroz sito i rešeto na svom portalu Sito&Rešeto (www.sitoireseto.com). Spremno iščekuje čoveka svog života. Na njemu je samo da se pojavi.

Izdavač knjige "Ne odustaj od ljubavi" je Laguna.
Share on Google Plus

Knjige i knjige Info

Knjige, pre i posle svega...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 коментара:

  1. Život je dobar kada imate svoje ljubavi oko sebe, ovo kažem jer kad sam imao problema sa mojim ljubavnikom, nikada nisam video život kao dobru stvar, ali zahvaljujući dr. AGBAZARI iz AGBAZARA TEMPLE, što mi je pomogao da bacim čaroliju vratio me je moj ljubavnik u roku od 48 sati. Moj muž me je ostavio za drugu ženu posle sedam godina braka, ali Dr.AGBAZARA mi je pomogao da bacim čarobnjak koji mi ga je vratio u roku od 48 sati. Neću vam ispričati više detalja o sebi, već ću samo savjetovati one koji imaju probleme u vezi s brakom ili brakovima da se putem ovih podataka kontaktiraju Dr.AGBAZARA TEMPLE;
    ( agbazara@gmail.com ) ili ga nazovite na Whatsapp: +2348104102662

    ОдговориИзбриши