POKLON: BUG - letnje digitalno izdanje časopisa! (PDF)

Leto je, vreme opuštanja, uživanja u svojim hobijima i sitnim ličnim zadovoljstvima i - poklona. Tako je i posebno letnje digitalno izdanje popularnog hrvatskog kompjuterskog časopisa Bug, pod nazivom Bug[2], dostupno  svima potpuno besplatno, a sadržajno je najbogatije do sada - ima čak 122 stranice! Poxto podržavamo čitanje, svakako da vam preporučujemo i letnji Bug, u kome vam, uz obilje drugih tekstova i tema, Matija Gračanin daje uputstva KAKO ČITATI STRIPOVE NA SMARTFONIMA I TABLETIMA. Požurite, dole je i link za besplatni download!

 


- Odlučili smo vam - kašu u redakciji Bug-a - uljepšati i ovo ljeto, poklanjanjem posebnog izdanja, koje ste imali prilike upoznati i prošlih godina, ali ovaj put je sadržajnije i bogodatije nego ikada do sada.

I zatim dodaju:

- Bug[2] sada već ima lijepu tradiciju iza sebe. Prvi put pojavio se u kolovozu 2012. godine, isprva je to izdanje bilo kombinirano tiskano i digitalno, pa digitalno dostupno samo pretplatnicima i na koncu - digitalno i besplatno dostupno svima! Ovaj put smo se posebno potrudili i priredili vam najbogatiji Bug[2] do sada! Ima 122 stranice, pa ćete doista imati što čitati ovog ljeta.

Šta vas, izmedju ostalog, očekuje u ovom letnjem specijalu. Redakcija preporučuje:

"Cover story nam je usporedba fotoaparata na ponajboljim smartfonima koji se trenutačno nalaze u prodaji. Denis Arunović iz Bug Laba komparirao ih je u različitim situacijama i u skladu s time rangirao. Možda vas neki rezultati iznenade...

Dragan Petric je napravio ono što nije stigao za redovni Bug - dvoboj LG-a G4 i Samsung Galaxya S6, a to su trenutačno i dva najpoželjnija flagship smartfona na tržištu.

Imamo i jednu neobičnu reportažu, naime Damir Klemenčić posjetio je MineCon 2015 u Londonu, sveto mjesto za sve obožavatelje Minecrafta. Svijet za sebe.

Forumaš Friday dobio je na nagradnom natječaju slušalice NuForce NE750M, pa smo ga nagovorili da napiše kakvi su mu dojmovi; znači jednu pravu korisničku recenziju.

Oleg Maštruko analizirao je crowdfunding scenu u Hrvatskoj, Darko Galić napravio pregled najkorisnijih programa za ekipu koja se bavi airsoftom, Matija Gračanin daje vam upute kako čitati stripove na smartfonima i kako nadomjestiti MS-ov Media Center na PC-ju, a Miro Rosandić savjetuje što igrati ovog ljeta na mobitelima ili tabletima. Ljubiteljima programiranja namijenjen je osvrt Tončija Jukića o tzv. draw callsima.

I uz to pripremili smo malo ponavljanja gradiva, opet iz sfere novih tehnologija, malo probranih napisa naših kolumnista i znanstvenika s Bug Onlinea".

Posebno letnje digitalno izdanje Bug[2] možete preuzeti na donjem linku:
Share on Google Plus

Knjige i knjige Info

Knjige, pre i posle svega...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар