"Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu" stiže u bioskope (VIDEO)

29. septembra u bioskope dolazi film Tima Bartona – Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu, rađen prema istoimenom romanu Ransoma Rigsa iz 2012. godine, u kome se proza prepliće i dopunjuje čudesnim fotografijama.

Screenshot


Priča prati šesnaestogodišnjeg Džejkoba čiji život teče potpuno mirno sve do strašne smrti njegovog dede, koja se dogodila pod sumnjivim okolnostima. Džejkobu do ruku dospeva tajanstveno pismo koje ga odvodi na velško ostrvo i do doma gospođice Peregrin za čudnovatu decu. Džejkob istražuje napuštene sobe i hodnike u razrušenoj kući, postaje mu jasno da ta deca nisu bila samo čudnovata: možda su bila i opasna, možda su s razlogom bila izdvojena na napuštenome ostrvu. Koliko se god to činilo nemogućim, nekako su još uvek bila živa.

Reditelj filma je legendarni Tim Barton, a scenario je uradila Džejn Goldman. Ulogu gospođice Peregrin tumači Eva Grin, a u ostalim ulogama pojaviće se Semjuel L. Džekson, Asa Baterfild, Džudi Denč i mnogi drugi.

Karte za premijeru dugo najavljivanog filma Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu puštene su u prodaju. Premijera je zakazana za 29. septembar u 19:30h u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Delta City i Kragujevac Plaza u okviru Teens night događaja.

Serijal knjiga „Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu“ za srpsko tržište objavljuje novosadska izdavačka kuća Orfelin.

Share on Google Plus

Knjige i knjige Info

Knjige, pre i posle svega...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар