"Sama": Novi roman Isidore Bjelice

„Sama“ je ispovest Isidore Bjelice o delu njenog života o kojem dosad niko nije znao ništa. Knjiga će se naći u prodaji od 21. oktobra širom Srbije. 


„Obuze me strašna, jeziva panika, koja ide do dubine kostiju, da sve ovo zajedno nema nikakvog smisla i da ga ja neću nikada otkriti. Da ću ceo život provesti pogrešno…“\

Junakinja romana „Sama“ luta po svetu, odlazi u Meksiko u potrazi za ključem razumevanja našega bića i smisla, ne znajući da se odgovor zapravo nalazi u njenom srcu... I kada se mnogo godina kasnije suoči sa krajnjim beznađem, kada pomisli da su je svi napustili i da je ostala sama, shvatiće da put do srca voljenog vodi kroz sopstveno srce.

Ovo je lična priča koja nam prikazuje Isidoru Bjelicu u sasvim novom i drugačijem svetlu.

Magistar Isidora Bjelica je jedan od najvoljenijih i naprodavanijih autora na Balkanu. Autor više pedeset romana, prevođenih na sedam jezika, dobitnik mnogih nagrada.

Njene kultne knjige „Spas“, „Tajni zivot slavih Srpkinja“, „Ljubav u Tunisu“, „Roman o preljubi“, „Moj deda Luj Viton“, „Kraljice Serbske“ generacijama su čitane posebno zbog njene borbe protiv tabua i otkrivanja tajne istorije. Kolumnista, TV autor, dramski pusac i reditelj Isidora je jedan od najplodonosnijih pisaca danasnjice koja je pokazala da pisci mogu biti popularni kao rok zvezde.
Share on Google Plus

Knjige i knjige Info

Knjige, pre i posle svega...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар