Nagradni foto konkurs za ljubitelje knjiga!

Leto je... lepše sa knjigom! Izdavačka kuća Laguna raspisala je nagradi foto-konkurs „Leto sa Lagunom“. pozvacši čitaoce da pošalju fotografije na kojima su se slikali sa nekom Laguninom knjigom, inspirisani letom.

Pobednička fotografija sa konkursa „Put Lagunine knjige“ – autor  fotografije  Nevena Živanović


Fotografije se šalju na mejl podrska@laguna.rs do 16. septembra 2015. godine.

Jedan autor može učestvovati sa najviše pet fotografija. Fotografije moraju biti minimalne širine 800 piksela i veličine do 10 MB. Uz podatke o autoru neohodno je navesti i naziv fotografije kao i naslov knjige koja je na fotografiji. Poželjni su, ali ne i neophodni, kratki opisi mesta, ambijenta i oklonosti pod kojima je fotografija nastala. Organizator zadržava pravo da ne prihvati fotografiju za koju smatra da ne odgovara uslovima konkursa, kao i fotografije koje ne zadovoljavaju tehničke standarde.

Žiri izdavačke kuće Laguna odabraće tri fotografije čiji će autori biti nagrađeni lepim i vrednim nagardama.
  •     Nagrada za prvo mesto: tablet „Tesla“ koji poklanja kompanija ComTrade kao i paket od pet romana izdavačke kuće Laguna (po izboru dobitnika).
  •     Nagrada za drugo mesto: paket od sedam romana izdavačke kuće Laguna (po izboru dobitnika)
  •     Nagrada za treće mesto: paket od pet romana izdavačke kuće Laguna (po izboru dobitnika)

Učesnici moraju biti nosioci autorskih prava za poslate fotografije, u skladu sa zakonom o autorskim pravima. Laguna se odriče odgovornosti u slučaju povrede ovog prava od strane trećeg lica. Autor fotografija bez naknade ustupa Laguni pravo korišćenja svih poslatih fotografija isključivo za promociju foto-konkursa. Laguna će navoditi ime autora, ali ne može se smatrati odgovornom ukoliko to ne učine i drugi mediji. Slanjem fotografija na konkurs autor potvrđuje da se u potpunosti slaže sa navedenim uslovima.

Sve fotografije pristigle na konkurs „Leto sa Lagunom“ biće objavljene na sajtu Lagune, na sledećoj stranici: Leto sa Lagunom
Share on Google Plus

Knjige i knjige Info

Knjige, pre i posle svega...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар