Tramp – Cela priča: Ambicije, ego, novac i moć na američki način

Sveobuhvatna i britko napisana biografija, najpotpunija knjiga o političkom fenomenu decenije iz pera Majkla Krejniša i Marka Fišera. „Čista budalaština. Ništa oni ne znaju o meni. Ja tu knjigu sigurno neću čitati“ –  Donald Tramp o ovoj knjizi u izjavi New York Postu, 12. aprila 2016.


Ko je Donald Tramp? Uprkos dobrom istraživanju, mnogi aspekti njegovog života nisu poznati. Da bi otkrili Trampa u celosti, Vašington post je okupio tim nagrađivanih novinara i istraživača da ispitaju svaki aspekt Trampovog neverovatnog života, od njegovog privilegovanog vaspitanja u Kvinsu do zapanjujućeg uspona 2016. kada podnosi republikansku kandidaturu za predsednika.

Autori, iskusni novinari koji su intervjuisani Trampa, proučili su sve, od saveza sa brokerom Rojem Konom do navodnih veza sa organizovanim kriminalom i njegovim kontroverznim projektima u Njujorku, Atlantik Sitiju, Floridi, Škotskoj i Azerbejdžanu.

Autori ispituju Trampovo bogatstvo, evoluciju njegovih političkih uverenja, i njegov neobični identitet milijardera biznismena, selebritija, globalnog brenda, televizijske zvezde, a sada i kandidata za najmoćniji položaj u svetu.

Malo ljudi je ikada lutalo tako različitim domenima kao što su nepokretnosti, sport, zabava i nacionalna politika. Saznajte kako je Trampov život uticao na njegove smele izjave o ekonomiji, imigraciji, rasizmu, globalnoj trgovini, terorizmu i ženama. 

Donald  Tramp  se  u  životu  rukovodi  kredom  kako  mu  svaka pažnja, pa bilo to dodvoravanje, kritika ili nešto između, može samo koristiti, te kako njegov lični imidž definiše njegov  brend,  kako  on  jeste  taj  brend.  započeli  smo  ovo  izveštavanje verujući da je Tramp, poput svih ostalih, mnogo više od svoje reputacije ili brenda. završavamo ga u istom uverenju,  budući  da  smo  shvatili  da  je  čovek  koji  želi  da bude  predsednik  mnogo  kompleksniji  nego  što  to  možda  nagoveštava  jednostavan  jezik  kojim  govori,  i  da  njegovi  ciljevi i sistem vrednosti počivaju na roditeljskom primeru i vaspitanju, na svim pobedama i porazima koje je doživeo, kao i na neumornoj potrazi za ljubavlju i prihvatanjem. Ovo što  sledi  jeste  priča  o  čoveku  koga  smo  u  međuvremenu  dobro upoznali.
Share on Google Plus

Knjige i knjige Info

Knjige, pre i posle svega...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар